divendres, 27 de setembre del 2024

Un grup de brètols espanyolistes arrenca l’estelada de Sa Palomera de Blanes i en destrossa el pal de ferro colat

 

 

NOTÍCIES

 

27 DE SETEMBRE 2024

per REDACCIÓ

 

 

 




El passat dimarts a la nit un grup de brètols va robar l’estelada blava que, d’ençà de la diada nacional de l’Onze de Setembre, onejava al cim de la roca de Sa Palomera, a la platja de Blanes (la Selva). 

 

L’estelada va ser hissada durant la Marxa de Torxes per la Independència que es va fer la nit de la vigília de la Diada Nacional. No contents amb això els brètols van dedicar-se a doblegar el pal de ferro colat al cim de la qual voleiava.

De forma semblant, a principis de juliol

un grup de delinqüents espanyolistes van pujar a la roca de Sa Palomera a ple dia, es van enfilar al pal que hi ha al cim i hi van arrencar la bandera catalana de les quatre barres (sense estel) que hi onejava. Ho van fer després de passar-se unes hores voltant pel centre de la vila molestant els vianants i embriagant-se a la via pública.

Els vàndals del mes de juliol eren espanyolistes residents a Blanes coneguts per les seves drogoaddiccions i per cometre petits delictes. No se sap si els que han comès el robatori de l’estelada i la destrucció del pal de la senyera són els mateixos, tot i que es creu que no, per la magnitud de la destrossa que s’ha produït aquesta vegada.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.estat.cat/un-grup-de-bretols-espanyolistes-arrenca-lestelada-de-sa-palomera-de-blanes-i-en-destrossa-el-pal-de-ferro-colat/ 


1 comentari :

rosa maria ha dit...

Quina llàstima que no sajín trencat el coll !!