divendres, 27 de setembre del 2024

Aliança Catalana es reuneix a Brussel·les amb Alternativa per Alemanya

 

 

NACIONAL

 

26-09-2024

 

 

 


 


L’europarlamentari d’Alternativa per Alemanya (AfD) Siegbert Droese ha rebut aquest dijous a la seva oficina de Brussel·les la delegació internacional d’Aliança Catalana (AC).

Jordi Aragonès, responsable del programa polític de la formació catalana, es congratulava per l’establiment de relacions amb un partit amb què assegura “compartir la defensa d’una Europa de nacions sobiranes, riques i sense islamització”.

Per la seva banda, Droese ha compartit a través a les xarxes socials una fotografia de la reunió i ha destacat els paral·lelismes entre ambdues formacions, especialment, a l’hora de convèncer el jovent dels seus respectius països.

Així, l’eurodiputat descriu AC com

“un jove partit patriòtic amb diversos escons al parlament autonòmic català, especialment elegit per la joventut de la comarca. Com l’AfD a Alemanya”.

La trobada ha tingut lloc pocs dies després que l’AfD, líder del grup “Europa de Nacions Sobiranes” al Parlament Europeu, es consolidés com a primera força política a l’Alemanya Oriental, arran dels bons resultats a Brandenburg.

 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://lalternatiu.cat/2024/09/26/alianca-catalana-es-reuneix-a-brusselles-amb-alternativa-per-alemanya/