divendres, 30 de juny del 2023

‘La tertúlia proscrita’: El debat que sacseja l’independentisme abans de les eleccions

 

 

PÒDCASTS

 

 

VilaWeb presenta un nou capítol de "La tertúlia proscrita"  

 

 


 







29.06.2023 20:04

 

 

VilaWeb presenta un nou capítol de La tertúlia proscrita per a analitzar tota l’activitat política de la setmana. Hi participen, una setmana més, Josep Costa, Albano Dante Fachin i Txell Partal. En aquest nou capítol, tractem el debat que sacseja l’independentisme abans de les eleccions espanyoles: l’abstencionisme. Aquesta setmana, entitats com l’ANC, els CDR i el Consell per la República s’han pronunciat sobre la qüestió. De fet, s’ha convertit en un dels temes més importants de la campanya. Els partits polítics han entès l’abstencionisme de les municipals? Ha provocat canvis en el panorama polític català? En parlen Josep Costa, Albano-Dante Fachin i Txell Partal en un debat en profunditat.

 

Però aquest no serà l’únic tema que tractaran. També analitzaran qüestions que havien de canviar i

continuen igual. Com ara, la desjudicialització dels casos contra els independentistes. Per molt que ERC, els comuns i els socialistes assegurin que han aconseguit d’aturar aquesta persecució, encara hi ha judicis cada setmana. Què significa, això?

 

La tertúlia habitual es fa cada dijous i es pot seguir en vídeo, com un programa de televisió, a les pàgines de VilaWeb i a YouTube. També es pot escoltar en format de pòdcast a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts i Amazon Music.

 

 

 

 

ENLLAÇ PÒSCAST :

https://www.vilaweb.cat/podcast/tertulia-proscrita-abstencionisme-debat-eleccions-espanyoles/