dijous, 15 d’abril del 2021

Un grup d’aficionats del Bayern de Munic es querellen contra 65 agents de la policia espanyola

 

 

SOCIETAT - ESPORTS

 

 

Durant el descans d'un partit del 2017 al Bernabéu la policia va carregar a la graderia dels aficionats bavaresos

 

 


 


Per: Redacció

15.04.2021  08:22

 

 

Un grup de cinc aficionats del Bayern de Munic ha presentat una querella contra seixanta-cinc agents de la policia espanyola a qui acusen d’haver-los agredit al Santiago Bernabéu durant un partit de la Champions del 2017 entre l’equip bavarès i el Reial Madrid. Durant el descans la policia va carregar a la graderia dels aficionats del Bayern, causant diversos ferits. Els acusen de delictes contra la integritat moral i lesions.

 

 

 

 

 



La querella, presentada per Gonzalo Boye, assegura que els agents van carregar “despietadament” i que els aficionats alemanys “van ser atacats, insultats, amenaçats, degradats i colpejats sense que es pugui esgrimir cap motiu més enllà del que va ser una vexació inacceptable i un maltractament per part d’aquests funcionaris policials”.



Alhora també es demanen diligències per a obtenir més informació per a determinar responsabilitats. Entre aquestes, que el Reial Madrid entregui tots els suports gràfics que tinguin relació amb els fets; o que s’identifiqui i es prengui declaració al responsable de seguretat d’aquell dia i al delegat del club.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/un-grup-daficionats-del-bayern-de-munic-es-querellen-contra-65-agents-de-la-policia-espanyola/