diumenge, 10 de maig del 2020

[VÍDEO] Ridícul de Pedro Sánchez: la CNN l’atrapa mentint amb les proves PCR



MÓN - ESPANYA






Una periodista de la CNN retreu a Sánchez que s'inventés un informe de la Universitat Johns Hopkins, en el qual l'estat espanyol apareixia entre els que ha fet més proves de detecció















Per: Redacció

10.05.2020  08:25




El president espanyol, Pedro Sánchez, sempre defensa en públic que l’estat espanyol és un dels que fa més proves diàries per detectar el coronavirus 2019. En aquest sentit, en una conferència de premsa el 28 d’abril, el president va citar un suposat informe de la Universitat Johns Hopkins que situava Espanya en el cinquè lloc mundial. Tanmateix, l’informe no existeix i així li va fer saber una periodista de la CNN.





Vegeu ací el moment:



 


 



La CNN es va posar en contacte amb la universitat, que va respondre que ‘no hem estat capaços de localitzar aquest informe’. Cal dir que la Johns Hopkins és un dels principals registres d’afectacions per la Covid-19 en l’àmbit internacional, però pel que fa a proves de detecció només ofereix dades sobre els Estats Units.



Preguntat sobre l’informe, Sánchez va ser incapaç de presentar-lo durant la conferència de premsa d’ahir i va citar el controvertit informe de l’OCDE, on l’estat va proporcionar dades inflades de proves per aparèixer entre els deu primers. ‘Les xifres són allà’, va acabar contestant el cap de l’executiu. La CNN també va contactar el Ministeri de Sanitat espanyol, però tampoc no ha obtingut resposta.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-ridicul-pedro-sanchez-mentin-cnn-pcr-coronavirus/?utm_source=push