dijous, 7 de maig del 2020

Les juntes de tractament de les presons modifiquen els permisos de sortida de Junqueras, Romeva i Forcadell



PAÍS - PRINCIPAT






Romeva podrà sortir quatre dies la setmana durant deu hores; Junqueras, quatre dies durant dotze hores; i Forcadell, tres dies durant dotze hores 















Per: Redacció

07.05.2020  15:33




La Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima del Departament de Justícia ha informat dels canvis en relació amb els permisos de sortida acordats per la junta de tractament dels Lledoners respecte d’Oriol Junqueras i Raül Romeva per a treballar, i de la junta de tractament del Mas d’Enric respecte de Carme Forcadell per a fer un voluntariat, en aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari.



Romeva podrà sortir quatre dies la setmana durant deu hores, atès que s’ha modificat el seu contracte laboral i ha de recuperar hores que no ha pogut fer a causa del confinament.



Junqueras podrà sortir
quatre dies la setmana durant dotze hores pel trasllat temporal del lloc de treball i la recuperació d’hores.



Forcadell podrà sortir tres dies la setmana durant dotze hores per una modificació temporal de la seu de l’entitat on fa el voluntariat i per a tenir cura d’una persona gran.



Fins que va començar el confinament a causa de la crisi del coronavirus, Junqueras i Romeva podien sortir de la presó tres dies la setmana durant sis hores, i Forcadell tenia un permís de tres dies la setmana durant nou hores.




ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/les-juntes-de-tractament-modifiquen-els-permisos-de-sortida-de-junqueras-romeva-i-forcadell/