dijous, 7 de maig del 2020

Salvador Illa admet ara que el govern espanyol va actuar ‘tard’ contra la Covid-19



MÓN - ESPANYA






El ministre de Sanitat espanyol diu que podrien canviar les franges horàries de sortida de la canalla i de la gent gran en funció de la calor 














Per: Redacció

07.05.2020  17:11



El ministre de Sanitat espanyol, Salvador Illa, ha reconegut a la comissió de sanitat del congrés que el govern espanyol va actuar ‘tard’ contra la Covid-19. Tanmateix, ha insistit que l’estat espanyol va actuar abans que altres estats, amb l’argument que l’endemà que el Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de les Malalties (ECDC) es va declarar l’estat d’alarma.



Illa ha dit que el desconfinament és la fase ‘més delicada’ de la pandèmia del coronavirus, i ha demanat que
es mantingui ‘el mateix grau de responsabilitat social que hi ha hagut fins ara’. En aquest sentit, ha advertit que no es pot descartar que hi hagi un rebrot del virus o una segona onada i ha assegurat que el govern espanyol està a punt per a actuar en cas que això passi.



Respecte de les franges horàries per a la sortida de la canalla i de la gent gran al carrer, Illa ha dit que el govern espanyol es planteja fer nous canvis en funció de la calor, però no ha concretat quan ni com es farien els canvis.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/illa-admet-ara-que-el-govern-espanyol-va-actuar-tard-contra-la-covid-19/