divendres, 3 d’abril del 2020

L’extrema dreta utilitza els seus mitjans més afins per provocar un cop d’estat aprofitant l’estat d’alarma




Un mitjà d’ultradreta insinua que el Gobierno “espia” Felipe VI, que hauria tingut converses amb l’exèrcit on ha qüestionat l’actuació de Sánchez davant la crisi







Redacció 03/04/2020






Felipe VI i Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu







El president del Gobierno, Pedro Sánchez, estaria molt atent als moviments del rei Felipe VI, segons una informació que insinua el diari afí a l’ultradreta, el Periodista Digital.



Policies i Guàrdies Civils se senten brutalment maltractats professionalment per l’executiu de Sánchez, així com l’exèrcit. De fet, el CNI hauria tingut accés a unes converses privades del borbó amb els responsables de les diferents divisions de l’exèrcit, amb qui hi hauria qüestionat obertament l’actuació del Gobierno amb aquesta crisi, i a causa d’això, des de la Moncloa hi ha desconfiança.



És per això, que Sánchez està pendent de qualsevol moviment que faci la Casa Real, que pugui ser sensible per la Moncloa, és a dir, hostil” per l’Executiu, tal com ho classificaria el Gobierno. Des de la presidència ja creuen que Felipe VI desitja el “cessament del Gobierno actual” i es mostren convençuts d’una idea que els preocupa molt:


que Felipe VI passi a assumir el mandat de les Forces Armades i que nomeni un nou govern d’emergència nacional. El que vindria a explicar el Periodista Digital en poques paraules, és que el rei s’estaria plantejant donar un cop d’estat.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/lextrema-dreta-utilitza-els-seus-mitjans-mes-afins-per-provocar-un-cop-destat-aprofitant-lestat-dalarma/