dimecres, 19 de febrer del 2020

Boicot frustrat de V🤢x a un acte dels advocats de Puigdemont i Junqueras



PARLAMENT EUROPEU






El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dimecres, 19 de febrer de 2020

















Dos ultres han intentat sense èxit boicotejar l'acte organitzat pels eurodiputats Diana Riba, Pernando Barrena i Carles Puigdemont i els lletrats Gonzalo Boye, Andreu Van den Eynde, Christophe Marchand i Valeska Teixeira sobre la judicialització de la política al Parlament Europeu.



Tot i que la ponència ha transcorregut amb total normalitat, quan Puigdemont l'ha donat per acabada, dos espanyolistes que es trobaven entre el públic han intentat aturar el debat increpant els ponents i cridant proclames a favor de la unitat d'Espanya. Els conferenciants, però, no han permès que acaparessin l'atenció.



Els dos ultres que han protagonitzat l'escena han estat el president de Vo🤢x Girona,
Albert Tarradas, i el periodista espanyolista Cake Minuesa. Mentre els assistents ja marxaven, han acusat Puigdemont i Boye d'"etarres" i han repetit diverses vegades que "sense llei no hi ha democràcia".















Durant l'acte, els advocats de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Rafael Correa i Lula da Silva han denunciat la "judicialització de la política" a l'Eurocambra.






  





Els participants han alertat que els processos judicials dels seus clients tenen al darrere motius polítics i han denunciat l'ús de la judicatura per castigar veus dissidents.






 





"Ja no calen cops d'estat quan pots retorçar la llei", ha assegurat Boye. Per la seva banda, l'expresident d'Hondures, Manuel Zelaya, i l'expresident del Perú Ollanta Humala, també han criticat la "guerra jurídica" contra ells per expulsar-los del poder.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/advocats-puigdemont-junqueras-denuncien-guerra-judicial_471693_102.html