dilluns, 18 de novembre del 2019

[VÍDEO] El president Torra fa un al·legat final a l’atac: ‘Aquest no és un tribunal imparcial’



PAÍS - PRINCIPAT






Diu que no renunciarà mai a 'defensar els drets civils i polítics dels catalans' i que un tribunal no pot alterar les decisions dels parlaments














Per: Redacció

18.11.2019  18:51




‘Visca Catalunya lliure’. Aquestes han estat les últimes paraules del president de la Generalitat, Quim Torra, en l’al·legat final que ha tancat el judici. Abans, el president ha atacat directament el tribunal que el tribunal per la seva parcialitat: 



[VÍDEO] Torra fa un al·legat final a l’atac: ‘Aquest no és un tribunal imparcial’. I ara acaben de rebutjar un altre dret que tinc, que el meu cas sigui avaluat pel TJUE‘, ha dit en referència a les qüestions prejudicials que ha sol·licitat el seu advocat Gonzalo Boye i que el president del tribunal ha decidit de tombar immediatament.




Veieu video :





 






Torra també ha dit que no renunciarà mai a ‘defensar els drets civils i polítics dels catalans’ i que un tribunal no pot alterar les decisions dels parlaments: ‘A mi em va escollir el parlament i és l’únic a qui dec obediència. I aquest judici vol alterar aquella votació. Lamento dir-los que en aquest país ens regim democràticament i els presidents s’escullen en el parlament’.




ENLLAÇ NOTÍCIA  :

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-el-president-torra-fa-un-allegat-final-a-latac-aquest-no-es-un-tribunal-imparcial/