dimecres, 16 d’octubre del 2019

[FOTOGRAFIES I VÍDEOS] La policia ataca per primer cop en un acte de l’ANC i Òmnium i causa gravíssims incidents



PAÍS - PRINCIPAT






La situació és caòtica i molt tensa al centre de Barcelona















Per: Redacció

15.10.2019  21:57




La policia ha actuat amb violència per primera vegada en un acte de l’ANC i Òmnium a Barcelona i ha causat gravíssims incidents. La concentració ha començat amb quaranta mil persones que volien encerclar la delegació del govern espanyol a Barcelona. Un fort dispositiu dels Mossos els ho ha impedit.



Els manifestants han provat de trencar el cordó policíac i aleshores els Mossos han començat a pegar la gent. Això no ha impedit que es fessin els parlaments i l’actuació de Lluís Llach, però l’ambient s’ha anat fent tens per la violència de la policia. Ara mateix hi ha fogueres enceses i barricades a diversos punts del centre la ciutat. La situació és caòtica i molt tensa.





































 









Policia llença tanca al foc. Les imatges haurien estat gravades per la càmera de TVE durant la retransmissió en directe del canal +24. Al voltant de les 22:50 i 23:05 aproximadament.







La Policia Nacional disparant als bombers a Barcelona





Mossos intentant atropellar manifestants amb els furgons a Passeig de Gràcia





Mossos dient per megàfon "veeeeniu som gent de paaaau" a Tarragona, al carrer Montestir, sentir avinguda Catalunya







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/fotografies-i-videos-la-policia-ataca-per-primer-cop-en-un-acte-de-lanc-i-omnium-causant-gravissims-incidents/