dimecres, 17 d’abril del 2019

[VÍDEO] L’acusació intenta col·lar dos cops el testimoni del mateix policia espanyol



PAÍS






L'inspector va intervenir a Lleida i en el seu testimoni al Suprem va explicar com es va atendre el votant que va patir un infart







La Fiscalía Te lo Afina rient







Per: Redacció

17.04.2019  13:11




El president del tribunal del judici contra el procés, Manuel Marchena, ha cridat a declarar l’inspector de la policia espanyola 087576. Tanmateix, tan bon punt ha entrat a la sala, l’advocat Jordi Pina ha fet notar que aquest testimoni ja havia declarat anteriorment. ‘Sí, efectivament, vaig comparèixer dijous passat a la tarda’, ha confirmat l’agent.



Aquesta situació ha fet gràcia al tribunal, que normalment no permet rialles durant el judici, i Marchena n’ha fet broma: ‘Què faríem sense vós, senyor Pina?’



Vegeu-ho ací:







 










En comptes de manifestar l’enuig perquè s’hagi intentat colar dos cops la declaració del mateix agent, les defenses i els presos polítics també han rigut. Marchena ha excusat el fet dient que, tenint en compte que hi ha programades les declaracions de més de cinc-cents testimonis, que hi hagi hagut un error només amb un és tot un èxit i li ha demanat a Pina que ‘estigués atent’.



Aquest inspector va intervenir en l’operatiu de Lleida durant l’1-O i el seu testimoni al Suprem es va centrar a explicar com es va atendre el votant que va patir una aturada cardiorespiratòria. Va assegurar que aquesta aturada li va provocar un cop que li va donar als testicles un agent, però que quan el va veure per primer cop ja estava a terra, que cap altre agent de la unitat li va dir que fos ‘agredit’. També va afegir que en un informe presentat al jutjat de Lleida i que té obertes unes diligències ‘en cap moment s’aprecia que hagués estat agredit’.



L’inspector va relatar que ell mateix va atendre el votant i que l’actuació policial va continuar perquè l’atenció a l’home ‘no molestava per a res’ i que ‘independentment de l’actuació policíaca, va ser atès de la millor manera possible’.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-testimoni-dos-cops/