dilluns, 4 de febrer del 2019

L’ANC pressiona el govern: ‘Què feu per aplicar el mandat de l’1-O?’



PAÍS - PRINCIPAT







L'entitat es concentrarà a la plaça de Sant Jaume i davant el parlament durant vint dies de 9 a 21 hores 
















Per: Redacció 

04.02.2019  10:38




Nova acció de pressió de l’ANC al govern. L’entitat que presideix Elisenda Paluzie es concentrarà els pròxims vint dies davant el Palau de la Generalitat, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, i davant el Parlament de Catalunya -quan hi hagi ple-, de dilluns a divendres i de 9 a 21 hores. L’inici de la mobilització ha tingut lloc avui a Sant Jaume, on cinc persones han desplegat una pancarta dirigida a l’executiu de Quim Torra: ‘Què feu per aplicar el mandat de l’1-O?’. En una atenció als mitjans, Paluzie ha explicat que l’acció no és per anar en contra del govern sinó per pressionar-lo i exigir-li que ‘es comenci a posar les piles’, i ha recordat que el seu objectiu és revalidat el mandat de l’1-O.




 







Paluzie, que ha opinat que no es pot esperar ‘res’ del judici de l’1-O perquè la sentència ja està ‘decidida’, ha subratllat que el govern no explica què està fent per a fer efectiva la
independència. En aquest sentit, la presidenta de l’ANC ha preguntat a l’executiu si estan plantejant ‘solucions alternatives’ a escenaris de no negociació amb l’estat: ‘Pensar que ens podem quedar tranquils només gestionant l’autonomia i esperant que arribi un referèndum acordat és ser poc realista’, ha sentenciat.



A Paluzie l’ha acompanyat el coordinador de l’Assemblea Territorial de la Dreta de l’Eixample de Barcelona, Josep Molins, que ha explicat que cada dia una secció de la ciutat s’encarregarà d’organitzar l’acció continuada. ‘No anem en contra el govern sinó a pressionar-lo, que és el millor que ha fet sempre l’ANC’, ha asseverat.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

 https://www.vilaweb.cat/noticies/lanc-pressiona-el-govern-que-feu-per-aplicar-el-mandat-de-l1-o/