divendres, 11 de gener del 2019

Malestar intern als Mossos per la BRIMO que ja bategen com la “BriVOX”



21-D







Les imatges de la policia catalana insultant i pegant independentistes enerva bona part del cos








per Quico Sallés  
22/12/2018 11:26 | Actualitzat a 22/12/2018 12:11 
Malestar intern als Mossos per la BRIMO que ja bateguen com la “BriVOX” | Redacció
 




Les actuacions de la Brigada Mòbil dels Mossos comença a fer trontollar la típica unitat corporativa de la policia catalana. Les imatges de les furgonetes envestint manifestants, tirant a terra senyores grans o insultant a d’altres funcionaris per defensar “una república”, han estat la gota que ha fet vessar el got i posar en peu de guerra els col·lectius sobiranistes de dins el cos.




Com a mostra del malestar que s’expressà a través dels xats de Telegram de Mossos per la República o Escamot Republicà, el Col·lectiu Guilleries, així com Mossos per la Democràcia que comencen a estar fins el capdamunt de l’actitud i el comportament de l’unitat d’elit de l’ordre públic. Fins i tot, atesa la veleïtat ideològica, que a parer d’aquestes organitzacions, té la BRIMO, l’han rebatejada com la “BriVOX”, per la simpatia que alguns dels seus membres haurien expressat per la formació ultra espanyola.



Així es refereixen, en els seus comunicats interns com a BriVOX, un nom que ha fet fortuna en les files dels Mossos sobiranistes.




Fonts d’aquestes organitzacions expliquen a El Món que cal fer una revisió no només dels “protocols”. “Cal veure què està passant dins aquesta unitat que aixeca la defensa -la porra- amb més facilitat i menys manies contra independentistes”, apunten des d’aquestes organitzacions. “La imatge de bombers protegint ciutadans de la policia és tot un símbol, això no pot ser; els bombers no han de protegir els ciutadans de la policia, la cúpula policial i el conseller Miquel Buch s’ho han de fer mirar, és una vergonya”, sentencien.










Enllaç notícia :

https://elmon.cat/politica/malestar-intern-als-mossos-brimo-que-ja-bateguen-brivox