dilluns, 28 de gener del 2019

Alfonso Guerra blanqueja la dictadura de Pinochet



MÓN - ESPANYA







'Entre la dictadura de Pinochet, horrible, i la de Maduro, horrible, hi ha una diferència: que en un l'economia no va caure i en l'altre ha caigut', ha assegurat 
















Per: Redacció 

28.01.2019  16:32





L’ex-vice-president del govern espanyol, Alfonso Guerra, ha tornat a ser notícia per unes declaracions polèmiques. Avui ha dit que algunes dictadures són ‘eficaces’ en el terreny econòmic, però que la de Veneçuela de Nicolás Maduro ‘no serveix per a res’. L’ha comparada amb la del dictador xilè, Augusto Pinochet. ‘Almenys a Xile l’economia no va caure’.












‘Entre la dictadura de Pinochet, horrible, i la de Maduro, horrible, hi ha una diferència: que en un l’economia no va caure i en l’altre ha caigut’, ha assegurat Guerra, qui ha afegit que Veneçuela travessa una situació de ‘ruïna‘. No obstant això, l’ex-mandatari socialista s’ha mostrat a favor que
el president del Govern, Pedro Sánchez, hagi prioritzat fixar una posició comuna a la UE abans de reconèixer per la seva banda a Juan Guaidó com a president de Veneçuela.



‘Sóc partidari d’Europa, em sembla correcte que el president espanyol hagi volgut connectar amb la resta de països europeus’, ha dit. I ha afegit: ‘Quan Europa ha adoptat aquesta posició és per carregar-se de raó, és evident que no cal esperar vui dies’, ha assegurat, dient que és un recurs de Brussel·les per donar-li l’última oportunitat a Maduro.








ENLLAÇ NOTÍCIA :