dimarts, 11 de desembre del 2018

La ultradreta espanyolista es prepara per atacar el 21-D: “¿Quién se atreve a ir al Parlament y la Generalitat?”



#AlertaUltra







Insten a "entrar a les comissaries i agafar les armes"








Redacció
Un tabarnès encaputxat, en una imatge d'arxiu




El Consell de Ministres del 21-D a Barcelona ha tornat a activar l’independentisme en massa. Entitats i CDR s’estan mobilitzant per respondre amb accions al carrer a la repressió del Gobierno, que ha decidit reunir-se a la capital catalana -en paraules de la portaveu del Govern, Elsa Artadi- a mode de “provocació”. Se sap que l’Estat contraatacarà, tornant a enviar centenars de ‘piolins’ a reprimir les protestes que puguin donar-se a Catalunya, però hi ha una reacció encara més preocupant: la de l’extrema dreta espanyolista. Pel que es veu a les xarxes, hi ha hagut crides per alçar-se contra les accions del sobiranisme aquest 21-D.



El president de ‘Democracia y Unidad Española’ i destacat membre dels GDR, Jaime Vizern, ha intentat mobilitzar els autoanomenats ‘Grupos de Defensa i Resistencia’ d’arreu de Catalunya per “donar un pas endavant ja d’una vegada”. “Ens quedarem quiets de nou?”, ha escrit a les xarxes socials per animar a “plantar cara” i concentrar-se al Parlament i el Palau de la Generalitat pel 21-D. “Qui s’atreveix realment?”, ha insistit, i alguns usuaris han instat a “entrar a les comissaries i agafar les armes”.



   
I és que Vizern és un membre molt actiu de la ultradreta a Catalunya. Avui mateix, ha participat en l’assalt feixista de la
Casa del Llibre de Barcelona durant la presentació d’un llibre escrit per Pablo Iglesias i Enric Juliana. L’acompanyava Santiago Pulido, també molt conegut en els grupuscles ultradretans al país.






















Enllaç notícia :

https://www.larepublica.cat/la-ultradreta-espanyolista-es-prepara-per-atacar-el-21-d-quien-se-atreve-a-ir-al-parlament-y-la-generalitat/