divendres, 7 de setembre del 2018

Rivera perd els papers a TV3: "Mentiu, sou un aparell de propaganda independentista"



UNIONISME







Alba Solé
Barcelona. Divendres, 7 de setembre de 2018
















Alba Solé
Barcelona. Divendres, 7 de setembre de 2018






El líder de Ciutadans a Madrid, Albert Rivera, ha tornat a TV3 i ho ha fet per parlar sense embuts de la cadena pública catalana: "Mentiu, sou un aparell de propaganda independentista". La presentadora d'Els Matins de TV3, Lídia Heredia, s'ha quedat molt sorpresa per aquestes declaracions, a què el líder de la formació unionista ha afegit que "TV3 insulta els líders de l'oposició, ens titlla de ser d'extrema dreta".













Rivera ha continuat amb les dures crítiques a la televisió i ha demanat que "torni a ser de tothom", al mateix temps que ha assegurat que TV3 "insulta Inés Arrimadas pel fet de ser d'origen andalús".



"L'única solució a Espanya és passar per les urnes"

 

 

Albert Rivera no està content amb la tasca de Pedro Sánchez després d'haver guanyat la moció de censura a Rajoy: "La moció va ser una
sorpresa; els espanyols esperaven que Sánchez convoqués eleccions tal com havia dit diverses vegades". Segons Rivera, "Sánchez s'aferra a la cadira mentre mira de negociar amb Podemos i els partits independentistes".



Tot i que el de Ciutadans considera que "hi havia motius per qüestionar el govern anterior [el dels populars], ara fan falta unes eleccions". Albert Rivera ha aprofitat per recordar al president espanyol que la seva majoria "no suma" i que "tampoc en té prou amb el suport de Podemos".



"No volem treure Franco per decret; ho volem fer per llei"

 

 

El partit de Rivera està d'acord que s'ha de treure Francisco Franco del Valle de los Caídos. Ara bé, amb unes condicions: el president de Ciutadans considera que el dictador s'ha de treure per llei i no pas per decret, a fi de "poder-hi fer esmenes".



La idea de la formació espanyolista és que el Valle es converteixi en un cementiri nacional i en un "punt de reunificació i consens". "La sortida de Franco del Valle té majoria parlamentària, però se n'ha de fer un ús de memòria històrica", ha conclòs sobre aquest tema.



Els Mossos d'Esquadra

 

 

Abans d'un mes els Mossos d'Esquadra entraran a formar part del CITCO, el Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat. És un dels compromisos a què es va arribar a la Junta de Seguretat d'aquest dijous, una decisió aplaudida per Albert Rivera: "Els Mossos s'han d'incorporar i tenir tota la coordinació i comunicació amb els altres cossos policials".



Ara bé, no tot han estat bones paraules per als Mossos: els ha titllat de policia política, i ha criticat que "identifiquin persones per haver fet coses que no són il·legals" (amb referència als grups organitzats que retiren llaços grocs a la nit).



L'article 155

 

 

Després de la conferència del president Quim Torra al TNC, quan Rivera va demanar a Sánchez que tornés a aplicar l'article 155 a Catalunya, avui a TV3 ha mirat de suavitzar les seves paraules exposant que "Sánchez hauria d'enviar un requeriment a Torra perquè compleixi la Constitució i digui que ho farà".



En la mateixa línia, ha lamentat que com que el president Sánchez "depèn dels escons d'ERC i JxCat no fa un requeriment perquè es compleixi la Constitució".








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/rivera-tv3-mentiu-aparell-propaganda-independentista_302427_102.html