divendres, 7 de setembre del 2018

La resposta de TV3 a Albert Rivera: ‘La calúmnia constant és intolerable’



CULTURA - MITJANS DE COMUNICACIÓ







El Consell Professional considera 'inaudit' que un dirigent polític exigeixi que li preguntin sobre un afer en concret 
















Per: Redacció 

07.09.2018  17:15





‘Sense llibertat d’expressió no hi ha democràcia’. Aquests eren els mots projectats al croma del plató del 324 mentre el periodista Carles Costa explicava com el dirigent de Ciutadans, Albert Rivera, havia acusat TV3 de ser un ‘aparell de propaganda separatista’.












No ha estat l’única reacció dels treballadors de la televisió pública catalana a l’atac de Rivera d’avui al matí contra TV3 i la periodista Lídia Heredia. Les seves paraules han motivat la resposta del
Consell Professional d’Informatius i el Comitè d’Empresa de TV3, que han afirmat que l’afirmació que TV3 menteix és ‘falsa’.



El Consell Professional considera ‘inaudit’ que un dirigent polític exigeixi que li preguntin sobre un afer en concret, i més encara que consideri una prova de ‘manipulació’ que li demanin allò que vol. El Consell i el Comitè també li han exigit que vetlli perquè en els actes convocats pel seu partit no es repeteixin agressions com la que va d’un càmera de Telemadrid en haver estat confós per un de TV3.



El comunicat del Consell Professional demana ‘responsabilitat, rigor i respecte’ i conclou: ‘La crítica als mitjans de comunicació públics és imprescindible. La calúmnia constant és intolerable’.



Ací podeu veure el vídeo en què Rivera ataca TV3 i la resposta contundent de Lídia Heredia:













Enllaç notícia :