dilluns, 28 de maig del 2018

Crítiques contra el govern municipal per ''col·laborar'' amb la persecució de símbols per la llibertat dels presos



Política







Tensió a plaça Sant Jaume pel llaç groc a la façana de l'Ajuntament de Barcelona








Redacció | L'Ajuntament de Barcelona ha decidit retirar la pancarta del llaç groc que llueix a la façana del consistori davant la violència d'un grup d'espanyolistes durant la manifestació unionista convocada per Tabarnia i altres grups d'extrema dreta. 



 




© @aramateix








Segons ha explicat Betevé, la pancarta s'havia girat aquest diumenge per culpa del vent, i per això els treballadors municipals l'han tornada a penjar correctament al balcó. En aquell moment, s'estava celebrant una manifestació unionista a plaça Sant Jaume. 
En veure que els treballadors estaven penjant la pancarta, els manifestants espanyolistes han començat a xiular i han intentat entrar a dins del consistori, de forma violenta, saltant el cordó de seguretat. Durant el forcejament han tirat a terra un agent de la Guàrdia Urbana que custodiava l'Ajuntament.















de les primeres a mostrar el seu desacord ha estat la regidora de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant, que ha acusat el govern municipal de "col·laborar amb els que persegueixen la llibertat dels presos".