dimecres, 25 d’abril del 2018

CACERA DE BRUIXES : El govern espanyol continua amb la purga als mossos i destitueix set agents



PAÍS - PRINCIPAT







El BOE publica quatre resolucions amb les set destitucions.
















Per: Redacció 

25.04.2018  19:05





El govern espanyol, amb l’aplicació de l’article 155, ha destituït avui vuit mossos d’esquadra de les seves funcions actuals i els ha relegat a càrrecs inferiors. El BOE publica avui les set destitucions per ordre de la Secretaria General d’Interior de Barcelona, actualment en mans del ministre espanyol Juan Ignacio Zoido.



El BOE publica quatre resolucions en què destitueix el sub-cap de l’àrea central d’anàlisi de Sabadell, el cap de la unitat de seguretat ciutadana de Sant Feliu Llobregat, el cap de la mateixa unitat de Sant Cugat del Vallès i de Barberà del Vallès, el cap de l’àrea bàsica policial del Pallars Jussà-Pallars Sobirà i el cap de la unitat de seguretat ciutadana del transport metropolità de Barcelona.



El cos de Mossos d’Esquadra és una de les àrees que ha patit més el 155 d’ençà de la seva aplicació. A la destitució de Josep Lluís Trapero i dels alts càrrecs del
Departament d’Interior de la Generalitat (el conseller Joaquim Forn, el secretari general Cèsar Puig, el director de la policia Pere Soler i la intendenta Teresa Laplana. Forn està processat per rebel·lió i malversació al Suprem, i la resta per organització criminal i sedició a l’Audiència espanyola.



A més, la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Annabel Marcos, es va assabentar de la seva destitució per la premsa de Madrid, concretament amb El Español. El mitjà de Pedro J. Ramírez va publicar un article en el qual assenyalava Marcos com a part de l’operatiu que va fer possible la votació del referèndum. Poques hores més tard el Ministeri d’Interior espanyol va destituir-la.









Enllaç notícia :