dilluns, 29 de gener del 2018

Fiscalia demana l'absolució del PP en el cas dels ordinadors de Bárcenas



JUSTÍCIA ESPAÑOLA







per ACN 29/01/2018 
L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, a la comissió d'investigació sobre el finançament irregular del PP | ACN
La Fiscalia de Madrid ha demanat l'absolució del PP i de la resta d'acusats en el cas de la destrucció dels ordinadors que l'extresorer del PP Luis Bárcenas va utilitzar a la seu del partit.



La magistrada del Jutjat d'Instrucció número 32 de Madrid, Rosa María Freire, va dictar el passat 30 de novembre l'obertura del judici oral contra la formació política, la seva tresorera Carmen Navarro, l'informàtic José Manuel Moreno i l'advocat de la formació Alberto Durán pels delictes de danys informàtics i d'encobriment.





Es dóna la circumstància que Bárcenas es va retirar del procediment al setembre de l'any passat i que el Ministeri Públic ha sol·licitat el sobreseïment i arxiu de la causa en reiterades socasions per entendre que els fets investigats no revesteixen rellevància penal.


La jutge instructora va assenyalar en l'acte en que va donar per conclosa la
instrucció, del 26 de juliol de 2016, que existien clars indicis que els documents de Bárcenas van ser eliminats "a consciència mitjançant el sistema d'esborrat més dràstic, el de sobreescritura de 35 passades i ratllat fins a la seva destrucció física".







Enllaç notícia :

http://elmon.cat/politica/fiscalia-demana-labsolucio-del-pp-cas-dels-ordinadors-barcenas