dilluns, 29 de gener del 2018

L'ANC convoca una marxa a peu pels carrers de Barcelona fins arribar al Passeig Lluís Companys




L'objectiu és que aquesta comitiva "doni suport al nostre Govern" i per aquest motiu sortirà des del Palau de la Generalitat.








per Nerea Rodríguez 29/01/2018 





L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per aquest dijous a les 15 hores una concentració davant del Parlament de Catalunya per "reclamar que es recuperi el govern cessat il·legítimament a causa de l’article 155", coincidint amb el ple d'investidura de Carles Puigdemont.



Abans de la concentració, però, una comitiva "oberta a tothom" desfilarà, a partir de les 14.30h, pels carrers del centre de Barcelona fins arribar al Passeig de Lluís Companys, el punt de trobada que ha establer l'entitat sobiranista. La idea és que aquesta comitiva "doni suport al nostre Govern" i per aquest motiu sortirà des del Palau de la Generalitat, i recorrerà, com es va fer el 27 d’octubre, els carrers de Jaume Primer, Princesa, fins arribar al Passeig Picasso.




Una pantalla gegant per seguir l’acte



A la zona del Passeig de Lluís Companys, l’ANC instal·larà una pantalla de grans dimensions que permetrà als assistents poder seguir el Ple d’investidura en directe, que ha de ratificar Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. A més, l'entitat repartirà màscares de paper amb la fotografia de la cara de Puigdemont, "perquè la gent se les pugui posar i mostrar, així, el seu suport". L'ANC ha informat que aquestes màscares també es poden descarregar des de la seva web..






Tal i com va fer públic el Secretariat Nacional de l’entitat aquest passat dissabte, la concentració d'aquest dimarts ha de servir per "mostrar el ferm suport al mandat de les urnes del 27S del 2015 i del resultat del referèndum de l’1 d’octubre, ratificat el 21D, ja que qualsevol altra cosa que no sigui materialitzar aquest mandat s’entendria com una 'imposició inacceptable en una democràcia".






A més, diverses assembles territorials de l’ANC estan organitzant autocars per desplaçar-se fins a Barcelona. Es preveu, doncs, que sigui una concentració nombrosa, i per aquest motiu l'Assemblea aconsella arribar-hi amb temps.








Enllaç notícia :

http://elmon.cat/politica/lanc-convoca-marxa-peu-pels-carrers-barcelona-fins-arribar-al-passeig-lluis-companys