dimarts, 12 de setembre del 2017

Sáenz de Santamaría: "Pensen que estan per sobre del bé i del mal, però el bé el marca la llei"



PROCÉS







La vicepresidenta defensa que al Senat "tothom pot parlar pensi el que pensi" i ho compara amb la situació viscuda al Parlament la setmana passada.












La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha criticat les forces independentistes i els ha acusat de voler "parapetar-se darrera dels funcionaris i dels ciutadans" per no complir la llei.



"Pensen que estan per sobre del bé i del mal, però el bé el marca la llei", ha replicat a les preguntes del senador d'ERC, Miquel Ángel Estradé, que ha preguntat a la vicepresidenta què faran quan "comprovin estupefactes" que l'1-O la "majoria de la societat catalana anirà a votar".  


"Això no passarà i no perdré més temps amb aquesta pregunta", ha respost la número 2 del govern de Rajoy durant la sessió de control al Senat. En paraules de Sáenz de Santamaría, l'objectiu del govern espanyol és "evitar la desobediència i retornar el respecte al Parlament".




La vicepresidenta ha defensat que al Senat "tothom pot parlar pensi el que pensi i vulgui el que vulgui". Sáenz de Santamaría ha comparat aquesta situació amb la
viscuda la setmana passada al Parlament on, segons ha sostingut, no es va deixar intervenir els diputats ni es van atendre els dictàmens del Consell de Garanties Estatutàries.


"Benvingut a la democràcia, que el govern i l'estat de dret defensa i defensarà", ha manifestat.








Enllaç notícia :

http://elmon.cat/noticia/228814/saenz-santamaria-pensen-que-sobre-del-del-mal-be-el-marca-llei