divendres, 18 d’agost del 2017

La policia busca Moussa Oukabir, de 17 anys i "perillós", com a presumpte autor de l'atropellament



SUCCESOS







El jove, que va escapar després de l'atemptat, podria anar armat.








per Redacció 18/08/2017 
 
 
 
 
 
 
 
El presumpte autor de l'atropellament, Moussa Oukabir | TWITTER
 
 
 
 
 
 
 
 
El dispositiu de recerca activat aquest dijous per la tarda a Barcelona se centra en localitzar Moussa Oukabir. Aquest seria el presumpte autor material de l'atropellament massiu a la Rambla que va causar 13 morts. Es troba fugat i se'l considera perillós. Segons han confirmats fonts policials, el jove de 17 anys és el principal sospitós d'haver atropellat a centenars de persones. Després de cometre l'atemptat, i cobert amb una gorra, va abandonar el centre de Barcelona corrent.




L'alerta enviada a agents de tots els cossos policials especifica que podria anar armat. Moussa és un germà de Driss, un dels detinguts a Ripoll. La principal hipòtesi, sostinguda pel testimoni del seu germà gran, apunta que el menor li va
robar el passaport per poder llogar en nom seu dues furgonetes en una empresa de Santa Perpètua de Mogoda. Una d'elles va ser la utilitzada en l'atemptat. L'altra va ser localitzada hores després a Vic.




El conseller d'Interior, Joaquim Forn, no ha confirmat la informació aquest divendres al matí i ha afegit que s'està intentant confirmar la identitat del presumpte autor. "Hi ha una investigació en marxa i és important no donar informació, s'ha de ser molt caut per no entorpir l'operació", ha sostingut Forn en declaracions a TV3.







Enllaç notícia :

http://elmon.cat/noticia/220510/la-policia-busca-moussa-oukabir-de-17-anys-i-perillos-com-a-presumpte-autor-de-latropellament