divendres, 18 d’agost del 2017

Barcelona crida: "No tinc por"



ATAC TERRORISTA







Marta Lasalas
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Divendres, 18 d'agost de 2017




















Després que la plaça Catalunya ha acollit en absolut silenci l'homenatge que encapçalaven les màximes autoritats de l'Estat i de Catalunya, un riu de gent ha desfilat per les Rambles per deixar clar que Barcelona no té por després del brutal atemptat que es va registrar hores abans en aquell punt de la ciutat.



"No tinc por" ha estat el crit que més han repetit els barcelonins i els visitants que han decidit homenatjar les víctimes recorrent el mateix passeig on ahir es van trobar atrapades.



A les dotze, però, s'ha imposat el silenci. El rei Felip VI, el president espanyol, Mariano Rajoy, el president, Carles Puigdemont, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, encapçalaven el silenciós homenatge. Hi era també el
Govern de la Generalitat en ple, la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i els ministres Juan Ignacio Zoido i la catalana Dolors Montserrat.



També s'han traslladat a Barcelona els líders del PSOE, Pedro Sánchez, Podemos, Pablo Iglesias, i C's, Albert Rivera.



Els grups parlamentaris catalans, diputats del Congrés i senadors, i un ventall d'autoritats i representants socials que recollien des del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, fins al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, passant pel líder de la UGT, José Maria Álvarez.









Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/societat/minut-silenci-barcelona_183597_102.html