dilluns, 28 d’agost del 2017

Forn actuarà si confirma que la Policia va ocultar dades als Mossos sobre l’imam



PAÍS - PRINCIPAT







El conseller d'Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, ha afirmat que contactarà amb el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, per saber i contrastar si la Policia disposava d'informació de l'imam de Ripoll (Girona), suposat líder de la cèl·lula terrorista, i no la va compartir, i actuarà si va ser així. 
















Per: Redacció 

26.08.2017  13:52






El conseller d’Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, ha afirmat que contactarà amb el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, per saber i contrastar si la Policia disposava d’informació de l’imam de Ripoll (Girona)  i no la va compartir, i actuarà si va ser així.



‘No ho tinc contrastat; quan ho tinguem, lògicament actuarem perquè hauria estat una decisió absolutament equivocada, malintencionada i, en aquest cas, amb conseqüències fatals’, ha dit en una entrevista de Catalunya Ràdio .



Forn ha reiterat que volen saber exactament quin ha passat, saber si la informació estava en mans de la Policia i per quin motiu no es va explicar als Mossos.



En quant a la sol·licitud d’informació d’un edil belga sobre l’imam Abdelbaki Es Satty –mort en l’explosió de
la casa d’Alcanar (Tarragona)– a un mosso, Forn ha reiterat que la consulta va ser per demanar informació, no un avís.



En preguntar-se-li per la presència del Rei Felipe VI en la manifestació ‘No tenim por’, el conseller ha assegurat que comprèn que hi hagi gent que li pugui incomodar la seva presència, però ha recordat que l’important aquest dissabte és donar suport a les víctimes i llançar un missatge de pau.







Enllaç notícia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/atemptat-forn-actuara-si-confirma-que-la-policia-va-ocultar-dades-als-mossos-sobre-limam/