dilluns, 21 d’agost de 2017

‘Bueno, pues molt bé, pues adiós’, la resposta de Trapero a qui li exigia parlar en castellà esdevé tota una iconaPAÍS - PRINCIPATIl·lustració de Jordi Calvís.
Per: Redacció

21.08.2017  19:13


Alguns periodistes han sortit de la conferència de premsa conjunta del conseller d’Interior, Joaquim Forn, el de Justícia, Carles Mundó, i el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero. Es queixaven que el major contestés en català les preguntes que se li formulaven en català.Veient les queixes, Trapero ha intentat explicar el seu criteri a l’hora de decidir en quin idioma responia: ‘Si em fan la pregunta en català, responc en català; si me la fan en castellà, responc en castellà.’Tot i això, alguns periodistes s’han aixecat per sortir de la sala. En veient això, Trapero ha deixat anar:
‘Doncs molt bé, adeu.’ Aquesta reacció ha estat molt celebrada per alguns usuaris a Twitter


La xarxa ha reaccionat a aquestes paraules amb l’etiqueta #BuenoPuesMoltBéPuesAdiós. I fins i tot l’il·lustrador Jordi Calvís n’ha fet aquest dibuix:

Il·lustració de Jordi Calvís.
Enllaç notícia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/doncs-molt-be-adeu-la-resposta-del-major-trapero-als-periodistes-que-es-queixaven-de-les-respostes-en-catala/ 


 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada