dilluns, 12 de desembre del 2016

Ivan Altimira, tercer independentista detingut per haver cremat fotografies de Felipe VI



PAÍS - PRINCIPAT





L'han detingut els Mossos d'Esquadra per ordre de l'Audiència espanyola.

















Per: Redacció 

12.12.2016  14:23





El conseller de districte de Sant Andreu de la CUP Ivan Altimira és el tercer independentista detingut pels Mossos d’Esquadra per ordre de l’Audiència espanyola per haver cremat fotografies de Felipe VI durant la Diada. Altimira havia entrat a treballar a la seu del districte, esperant el moment de la detenció. Podeu veure en aquest vídeo el moment en què els agents se l’enduen:













Els mossos d’esquadra han començat a detenir per ordre de l’Audiència espanyola els investigats per haver cremat fotografies del rei espanyol Felipe VI durant la Diada de l’Onze de Setembre. Els joves no es van presentar a declarar el dimecres 7 de desembre a l’Audiència, quan van ser citats. A part d’Altimira, un altre dels detinguts és el regidor de Som Gramenet a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Aitor Blanc, i l’altre és Jordi Almiñana, membre de l’esquerra independentista de Navàs.



Han estat traslladats a les comissaries de Manresa i Santa Coloma de Gramenet respectivament, i seran traslladats a Madrid per a declarar demà a l’Audiència espanyola.



No hi ha constància de la detenció dels altres dos investigats: Nora Miralles i Roger Santacana.







Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/ivan-altimira-tercer-independentista-detingut-per-haver-cremat-fotografies-de-felipe-vi/