divendres, 26 d’agost del 2016

Sáenz de Santamaría: «L'acord entre el PP i C's es tancarà en les properes hores»



INVESTIDURA




La vicepresidenta del govern espanyol en funcions, insisteix en que els populars no contemplen unes terceres eleccions i demana a Pedro Sánchez "responsabilitat"

Una investidura cada cop més fallida 





| 26/08/2016 a les 15:15h
 
 
 
 
 
 
S.S.Santamaría, a la roda de premsa d'aquest divendres | Europa Press
 
 
 
 



La vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, ha donat per fet, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que l'acord d'investidura del PP amb Ciutadans es tancarà "en les properes hores", després de l'ultimàtum dels d'Albert Rivera, que han donat marge per al pacte fins a aquest dissabte.


 

"Estem treballant per a un acord i esperem que es tanqui en les properes hores. Els treballs estan molt avançats, un avanç del 80%", ha subratllat.


 

Sáenz de Santamaría ha reiterat que l'equip de Rajoy no contempla unes terceres eleccions. "Un acord de
170 diputats és una majoria molt àmplia", ha assegurat, i ha instat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, a assumir "la responsabilitat" de constituir un govern. Unes terceres eleccions generals "farien mal al sistema", ha argumentat.


 

"La millor manera de solucionar la data d'unes terceres eleccions és que no n'hi hagi", ha sentenciat la número dos de l'executiu, en resposta a la predisposició mostrada per part del PSOE per escurçar la campanya electoral i, d'aquesta manera, els comicis generals no caiguin en diumenge de Nadal. "Espanya necessita un Govern", ha proclamat.





Enllaç noticia :