dijous, 18 d’agost del 2016

Forcadell rep la notificació del TC avisant-la que pot ser sancionada



PAÍS > PRINCIPAT



A la nota se l'informa que les conclusions de la comissió del procés constituent han estat suspeses i que ella pot ser sancionada per no haver aturat la votació del ple del parlament.







La presidenta del parlament, Carme Forcadell







18.08.2016  13:32




La presidenta del parlament, Carme Forcadell, ha rebut la notificació del Tribunal Constitucional espanyol, segons ha anunciat en el seu compte de Twitter. A la notificació el TC l’avisa que, després de suspendre les conclusions del procés constituent, se la podria sancionar per no haver aturat la votació al ple.








En el mateix piulet, Forcadell assegura que ‘en els estats democràtics els conflictes polítics es resolen políticament amb diàleg i acords, no al TC‘. La resta de membres de la mesa del parlament ja havien rebut les notificacions corresponents.



Junts pel Sí no decidirà fins al 30 d’agost si presenten recurs al TC. Alguns membres d’ERC i la CUP han assegurat que desacatar el tribunal és un ‘acte de sobirania’ i, per tant, no té sentit presentar al·legacions a un òrgan judicial al qual ‘no es reconeix’.






Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/forcadell-rep-la-notificacio-del-tc-avisant-la-que-pot-ser-sancionada/ 

 

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Doncs és ben fàcil : desobeir com van prometre, mantenir a Forcadell en el seu càrrec i DUI.