dimarts, 28 de juny del 2016

Regidors dels Comuns "passen de reformar Espanya" i lluitaran per la independència



Santos Gómez (Podem Ripollet) i Joan Belda (Sant Adrià de Besòs En Comú) accepten que "l'únic procés de ruptura" passa per la República catalana.





Els simpatitzants d'En Comú Podem van arribant a l'Estació del Nord   |   Jordi Borràs




per Bernat Vilaró 28 de Juny 2016 a les 19.41 h 




El resultat del 26-J ha provocat un daltabaix en les aspiracions d'En Comú Podem per reformar l'Estat espanyol. Tot i la victòria a Catalunya, els Comuns han vist que canviar Espanya és, més que un esprint, una marató a llarg termini. Fonts dels Comuns consultades per El Món han admès que cal obrir un període de reflexió: "És evident que canviar Espanya, amb aquests resultats, és una quimera".



Dos dies després dels comicis, dos regidors dels Comuns ja han explicat que es passen a la lluita per
la independència. El regidor de Manteniment i Neteja de la via pública de l'Ajuntament de Ripollet, Santos Gómez (Decidim Ripollet), membre de Podem, ha publicat al seu Facebook: "No hauria pensat mai ni se'm va passar pel cap donar suport a la independència de Catalunya".



El post afegeix: "Però prefereixo lluitar per una Catalunya lliure i deixar l'Estat espanyol amb una democràcia fictícia i governats per corruptes per als ingenus. Catalunya compta amb un independentista més. Visca la meva terra i la seva gent", conclou el missatge de Gómez.



"La mosca collonera"

D'altra banda, Joan Belda, regidor de Sant Adrià de Besòs en Comú, ha publicat un altre missatge, també al Facebook, on afirma que "plego d'intentar canviar Espanya". "Seré la mosca collonera a la vostra esquerra, us acompanyaré i lluitaré en l'únic procés de ruptura possible a la península: la independència de Catalunya", afegeix.



"Potser en un anys ens retrobarem units com regions lliures, justes, obreres i socialistes. Fins a les hores [sic], sort i una abraçada, el camí l'heu de recórrer sols", conclo el missatge de Belda.




Enllaç noticia : 

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/06/regidors_d_165918.php