dimecres, 18 de maig del 2016

Trobada sorpresa entre Junqueras i De Guindos aquest dimecres a Barcelona

XAVIER GRAU Barcelona








De Guindos arriba a la seu del Departament d'Economia per reunir-se amb Oriol Junqueras / PERE TORDERA



El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, té previst mantenir una trobada aquest dimecres amb el ministre d'Economia, Luís de Guindos, a Barcelona, segons ha pogut saber l'ARA. Una reunió sorpresa que no estava en l'agenda oficial de cap dels dos polítics.

A la trobada s'abordaran diversos temes, entre ells la situació econòmica general, els problemes de liquiditat a curt termini de les comunitats autònomes i la situació del ràting de Catalunya, així com
alguns projectes de recerca, desenvolupament i innovació de totes dues administracions.

Aquesta no és la primera trobada que mantenen. El 8 de març, Junqueras i De Guindos es van reunir a l'aeroport del Prat, en una reunió en la qual van abordar la possibilitat de convertir deute a curt termini de la Generalitat en deute a llarg termini, i es van tractar els problemes de tresoreria del Govern i el possible avançament de la liquidació del finançament del 2014.

El ministre Luís de Guindos és aquest dimecres a Barcelona, on té previst també mantenir contactes amb la cúpula del PP català i el president del partit a Catalunya, Xavier García Albiol, i participar en un debat cara a cara amb Miguel Sebastián, l'exministre d'Indústria del govern socialista de José Luís Rodríguez Zapatero.



Enllaç noticia :