dimarts, 1 de març del 2016

Joan Tardà qualifica el discurs de Sánchez de «cínic», «buit» i «antiquat»

El portaveu dels republicans al Congrés acusa el socialista de “petulant” per negar que Catalunya és una nació i estar contra el dret a decidir

Pedro Sánchez: «És temps de diàleg, de canvi, i tant de bo que d'acord»


| 01/03/2016 a les 19:54h





El portaveu del grup parlamentari d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha reaccionat durament al discurs del candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Pedro Sánchez. 



Després de reiterar que ERC votarà "n"’ a la candidatura de Sánchez, Tardà ha qualificat la intervenció del socialista de “poc creïble”. “Com hem de creure en el canvi si no fa ni mínima autocrítica?”, ha dit. A més, ha titllat de “cínic i buit” el discurs de Sánchez i a ell l’ha acusat de ser “petulant” per “voler decidir com se senten els catalans”. I és que per a ERC, estar en contra del dret a decidir negar que Catalunya és una nació implica comportar-se així.


“Per això s’entén tan bé amb C’s i el PP. Déu els cria i ells s’ajunten”, ha conclòs.

Tardà, que ha recordat que les conseqüències de la desigualtat van començar “amb les polítiques neoliberals del darrer govern socialista”, ha carregat contra Pedro Sánchez per haver-se ancorat més a la dreta i no fer autocrítica per a canviar.

El republicà, a més, ha considerat que en parlar de Catalunya al seu discurs, no ha trobat “res nou sota el sol”, i això l’ha decebut una mica. “Esperàvem una mica mes de Pedro Sánchez. Sent una persona jove, avui ha semblat molt antiquat. Les tesis que li hem escoltat són més pròpies d’altres temps. Si la socialdemocràcia espanyola només pot plantejar això com a innovador, ho tenen fatal”, ha sentenciat.
Enllaç noticia :