dijous, 10 de març del 2016

El parlament aprova el pla de xoc social vinculant-lo en bona mesura al pressupost i a la renegociació del deute

Dijous  10.03.2016  17:48

PAÍS

Es concreten almenys 10 milions d'euros per a pobresa energètica, 10 per al pla de barris i augmentar en 10 milions més la dotació del parc públic d'habitatge.






Parlament de Catalunya



El Parlament de Catalunya ha aprovat les propostes de resolució presentades per Junts pel Sí i que no són res més que les mesures incloses en el pla de xoc social que va acordar amb la CUP.

Ara bé, la majoria de les resolucions vinculen el seu compliment a l’aprovació del pressupost del 2016, tot i que inicialment la supeditació era molt més clara.


JxSí i la CUP, però, han arribat a un acord per eliminar aquesta referència més explícita, i en canvi han inclòs la renegociació del deute com a forma de finançament del pla de xoc social.

Un dels punts aprovats durant el ple de pobresa insta el govern a incloure una partida pressupostària de com a mínim 10 milions d’euros per a pobresa energètica i a signar els convenis necessaris amb les empreses perquè assumeixin almenys el 50% del cost de les factures.

També s’han concretat 10 milions per al pla de barris i augmentar en 10 milions més la dotació del parc públic d’habitatge.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/el-parlament-aprova-el-pla-de-xoc-social-vinculant-lo-en-bona-mesura-al-pressupost-i-a-la-renegociacio-del-deute/