dimecres, 24 de febrer del 2016

Cristina Cifuentes anuncia que intentarà dur el Mobile a Madrid “d’aquí a uns anys”

Actualitzat el 24.02.2016 a les 17:30

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha avançat en una entrevista a Televisió Espanyola que intentaran que el Mobile World Congress vagi a Madrid "d'aquí a uns anys". Segons Cifuentes, la capital espanyola treballa "per atreure fires d'aquest tipus". L'alcaldessa Ada Colau ha respòs Cifuentes i ha assegurat que "no hi ha motiu per veure perillar el Mobile a la nostra ciutat". 








L’anunci de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, en què mostra la voluntat de fer que el Mobile World Congress pugui arribar a Madrid “d’aquí a uns anys”, ha provocat la reacció del govern municipal. En aquest sentit, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, diu que si Cifuentes “vol confrontació entre Barcelona i Madrid,  nosaltres som més partidaris de la cooperació”. Per a Colau, a més, aquesta és l’edició de més èxit del Mobile.

També ha respost el govern català. La vicepresidenta del govern Neus Munté ha recordat a
Cifuentes que el congrés té un acord en vigor fins a 2023 amb la ciutat de Barcelona, i que “els acords hi són per complir-se”.








Per la seva banda, el president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, assegura que el Mobile “és una aposta de Barcelona que hem de mantenir”. A més, tot i que l’anunci l’ha fet una persona del seu mateix partit, Fernández Díaz diu que ell defensarà que el Mobile World Congress es quedi a Barcelona, ja que “és un compromís que està molt per sobre de les sigles d’un partit”.





Enllaç noticia :

http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/02/24/cristina-cifuentes-anuncia-que-intentara-dur-el-mobile-a-la-comunitat-de-madrid-daqui-a-uns-anys/#None