dilluns, 14 de desembre del 2015

‘Zasca’ de Tardà a Ada Colau

Dilluns, 14 de desembre de 2015 11:05 h

El número 2 d’ERC al Congrés ha recordat que “passaran anys” abans que podemos aconsegueixi ocupar els 234 escons que els permetrien canviar la Constitució.

 





Joan Tardà, ERC






Joan Tardà no ha pogut resistir la temptació i ha respòs als retrets que Ada Colau li ha fet avui al matí a El Món a RAC1 per haver criticat les seves paraules al míting de Madrid d’aquest cap de setmana. El número 2 d’Esquerra al Congrés li ha dit que el seu discurs defensant que és una “trampa” fer creure que Espanya acceptarà les condicions d’un referèndum:

“Tenim l’obligació d’avisar els ciutadans de Catalunya que passaran anys abans que Podemos tregui 234 diputats”. Una referència als dos terços del Congrés que es necessitarien per canviar la Constitució i celebrar el plebiscit.



Colau i En Comú Podem estan "venent la moto"


A més, Tardà ha destacat que Colau i En Comú Podem estan “venent la moto” i que “és una mica pueril que puguin fer-nos combregar amb rodes de molí”.

Tardà ha volgut respondre així a les declaracions de l’alcaldessa al mateix programa, que ha demanat responsabilitat a ERC per les crítiques ja que ha dit que amb els republicans comparteixen el dret a decidir i la sobirania de Catalunya, tot i que preguntada per què votaria en un referèndum d’independència, ha dit que “depèn dels projectes que es plantegin” i ha passejat una vegada més per l’ambigüitat. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/459160/zasca-de-tarda-a-ada-colau