dimecres, 2 de desembre del 2015

La Generalitat, malgrat estar en funcions planta cara al TC i desacata

Dimecres, 2 de desembre de 2015 18:50 h

Neus Munté ha comparegut per valorar la sentència del TC i ha dit que la resolució "no s'atura"


La vicepresidenta en funcions de Catalunya ha dit que la resolució independentista "no s'atura malgrat aquesta sentència política". Munté ha trepitjat fort sense esmentar la paraula desacatar, mentre pel matí Homs deia que la CUP bloquejava més la declaració que el TC.







El govern en funcions manté la dignitat de la institució malgrat les dificultats

Malgrat la poca força d'un govern en funcions torpedinat fiscalment pel ministre d'Hisenda, Neus Munté ha donat la cara i ha assenyalat que la resolució "no s'atura". La vicepresdienta de Catalunya ha confirmat que "el TC no defrauda", en el sentit que aquesta era la reacció esperada per tothom.

Munté crida la CUP a espavilar-se per salvar Catalunya de les urpes de la metròpoli


La vicepresidenta ha expressat la urgència d'investir ja un president i dotar de nou Govern Catalunya, per poder tirar endavant aquests 18 mesos de procés i aforntar amb fortalesa els atacs que Catalunya rep dels ministeris espanyols. A punt de començar la campanya electoral, Montoro ha indicat avui que al final pagaran la resta del FLA (uns 3.000 milions) que deuen a Catalunya el 16 de desembre.

Homs seguia pressionant la CUP aquest matí

Aquest matí, Francesc Homs havia apujat el to de la precampanya contra la CUP -que no es presenta- dient que la resolució "la para més la CUP que el TC". Pel dirigent convergent era obvi que el TC prendria aquesta decisió, i s'ha mostrat sorprès perquè l'assemblea de diumenge de la CUP cridés més contra Convergència que contra l'Estat. "El que ens tenalla és el govern del PP, és l'estat espanyol. I és d'aquí d'on ens n'hem de sortir, i ens n'haurem de sortir gent que pensem coses diferents, que haurem d'aparcar les nostres diferències, almenys per divuit mesos".


Enllaç noticia :


 

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Si a mí tampoc m'estranya el que dius. I potser si, que tenim 10 talps, els catxorros de CDC. Tant uns com els altres no hi van ser a la manifestació de l'11s2012.

Tampoc es van seure per fer la coalició independentista a la campanya del 25N2012,només van assistir Solidaritat Catalana, ERC i RCat.(Que per cert tant Rull com Mas van dir que eren plebiscitàries i després no van ser).

Tant CUP i CDC sempre han anat junts i frenant cada etapa del procés.