dilluns, 30 de novembre del 2015

Santi Vidal plega de la Conselleria de Justícia per centrar-se en la campanya d'ERC

El jutge concorre com número 1 de la candidatura dels republicans catalans pel Senat.





El jutge Santiago Vidal   |   ACN



per Agències 30 de Novembre 2015 a les 11.31 h 



 
El jutge Santiago Vidal ha cessat a petició pròpia com a director del 'Programa per a l'estudi de les institucions i els organismes en l'àmbit de l'administració de justícia i el poder judicial de Catalunya', de la Conselleria de Justícia de la Generalitat, per centrar-se en la campanya electoral de les eleccions generals del 20 de desembre, en les quals concorre com número 1 de la candidatura d'ERC pel Senat, han explicat a Europa Press fonts properes.


El cessament es publica aquest dilluns en el Diari Oficial de la Generalitat (Dogc) i es produeix quatre mesos després que el Govern fitxés a Vidal, que al febrer va ser suspès durant tres anys de la judicatura per participar en l'esborrany d'una Constitució per a un hipotètic Estat català.

Segons les citades fonts, la principal tasca de Vidal en l'administració catalana era la de redactar el llibre blanc de la justícia catalana: "La seva feina era la de dissenyar la justícia que necessita una Catalunya independent, al marge del seu estatus jurídic i polític".


Enllaç noticies :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/santi_vidal_plega_de_la_conselleria_de_justicia_per_centrar-se_en_la_campanya_d_erc_154320.php