dimarts, 10 de novembre del 2015

La declaració d'independència, a la portada de l''International New York Times'


per B.V. 10 de Novembre 2015 a les 13.45 h

El diari nord-americà destaca que Catalunya "intensifica l'enfrontament amb Espanya". És una de les notícies més compartides.

 

 






L'aprovació de la declaració independentista d'aquest dilluns al Parlament apareix a la portada en paper de l''International New York Times' d'aquest dimarts. L'article apunta que els diputats sobiranistes "han intensificat el seu enfrontament amb el govern espanyol".

Pel rotatiu nord-americà, la resolució aprovada gràcies als vots de Junts pel Sí i la CUP "estableix un camí perquè la regió desconnecti de la resta d'Espanya mitjançant la creació d'institucions pròpies, incloses una agència d'impostos i un sistema de seguretat social".


Finalment, el diari nord-americà insisteix que la disputa sobre el futur de Catalunya "és cada vegada més tensa", ja que "les dues parts han intensificat les apostes en la confrontació".

És de les notícies més compartides a l''International New York Times'. Al migdia d'aquest dimarts ocupava la sisena posició entre els articles que els lectors han fet circular més vegades per la xarxa.

Tal i com es pot veure en la portada, la notícia apareix a sota, amb Mas de fons i Rivera en un primer pla.







Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/la_declaracio_d_independencia_a_la_portada_de_l_international_ny_times_153226.php