dilluns, 30 de novembre del 2015

Entren a robar al despatx de Felipe González i s'emporten documents confidencials

per Redacció 30 de Novembre 2015 a les 17.09 h


Uns desconeguts van assaltar el despatx que l'expresident espanyol té al barri Salamanca de Madrid.

 




Felipe González, a l'Hospitalet   |   JORDI BORRÀS



Aquest diumenge a la tarda uns desconeguts han entrat al robar al despatx que l'expresident del govern espanyol Felipe González té a Madrid, segons han informat fonts policials i ha recollit el diari espanyol El País. Els lladres es van emportar documents relacionats amb la seva tasca professional que realitza actualment.


Van aconseguir entrar al despatx forçant la porta del pis i en concret del despatx que ocupa el socialista. La investigació l'ha assumit agents de la Prefactura Superior de la Policia espanyola a Madrid.

A dos quarts d'onze d'ahir, 29 de novembre, es va interposar una denúncia en la qual s'assegurava que entre les tres de la tarda i les set del vespre s'havia forçat la porta d'accés al bufet, així com la del despatx de Felipe González.

Pel que sembla, segons la denúncia, al despatx, situat al cèntric barri de Salamanca, hi falten documents confidencials i 300 euros en efectiu.


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/entren_a_robar_al_despatx_de_felipe_gonzalez_i_s_emporten_documents_confidencials_154345.php