dilluns, 30 de novembre del 2015

L'AMI s'ofereix a mediar en les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP

Estenen la mà "a totes aquelles parts a qui en aquests moments els costa arribar un acord.





L'executiva de l'AMI, a Altafulla   |   ACN



per ACN 30 de Novembre 2015 a les 17.34 h 



L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) s'ha ofert aquest dilluns a "ajudar" per aconseguir l'entesa entre Junts pel Sí i la CUP. El seu president, Carles Puigdemont, ha manifestat que l'AMI és una entitat "d'una gran transversalitat política i territorial", a la vegada que "és un espai de moderació i de distensió".

Per això, ha dit, estenen la mà "a totes aquelles parts a qui en aquests moments els costa arribar un acord, per si d'alguna manera consideren que l'AMI pot ajudar".


Tot i que ha deixat clar que no els pertoca "entrar en quina ha de ser l'estratègia dels partits", sí que ha constatat que "el pitjor escenari són les eleccions".

Al final d'una reunió de l'executiva de l'AMI a Altafulla (Tarragonès), Puigdemont ha dit que "és obvi que tots hem lamentat la situació que s'ha creat, no agrada absolutament a ningú", sobretot, ha posat de manifest, "perquè els que som alcaldes i regidors sabem què vol dir passar dos mesos sense govern i sense president".


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/11/l_ami_s_ofereix_a_mediar_en_les_negociacions_entre_junts_pel_si_i_la_cup_154348.php