dissabte, 7 de novembre del 2015

Convergència anirà al 20D sota el nom de 'Democràcia i Llibertat'

Divendres, 6 de novembre de 2015 19:00 h


Juntament amb Reagrupament i Demòcrates de Catalunya


Sembla ser que ja es van definint les llistes de cara a les eleccions espanyoles del 20D. Convergència ja ha fet pública la seva coalició amb Demòcrates de Catalunya i Reagrupament, que han aprovat concórrer junts a les eleccions a les Corts espanyoles. El nom escollit: 'Democràcia i Llibertat'. La pròxima setmana els tres grups signaran l’acord i es presentarà davant els mitjans de comunicació la imatge gràfica de la campanya electoral.





La portaveu de CDC, Marta Pascal, en roda de premsa
© ACN

 
ACN Barcelona .- El consell nacional de CDC ha aprovat aquest divendres concórrer amb Reagrupament Independentista (amb qui estan associats) i amb Demòcrates de Catalunya a les eleccions espanyoles de 20 de desembre amb el nom Democràcia i Llibertat. El 84,25% dels consellers ha avalat la fórmula, mentre que el 7,87 ha votat en contra, el 4,72 s’ha abstingut i el 3,15 ha votat en blanc. Artur Mas no ha participat en el consell nacional. La portaveu del partit, Marta Pascal, ha explicat que aquesta coalició electoral és “puntual” i que busca “ampliar la base electoral” convergent per donar compliment al mandat democràtic del 27-S. Pascal ha negat que pretenguin amagar les sigles.


Socialistes a la coalició?

Francesc Homs, que serà el cap de llista de la coalició, ha anunciat que la candidatura comptarà amb la presència d'independents provinents del sector socialista però que no seran de MES. Tot punta que són persones que provenen de l'entorn del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, que actualment ja tenen càrrecs de confiança a l'àrea de Cultura de la Generalitat.  Homs ho ha anunciat en una entrevista que emetrà aquest divendres al vespre el Punt Avui Televisió,


Enllaç noticia :