divendres, 23 d’octubre del 2015

VOX assegura que dilluns el Parlament proclamarà la independència

per G.A 23 d' Octubre 2015 a les 16.30 h

PLEBISCITÀRIES

El partit d'ultradreta diu que té informacions sobre la sessió de dilluns, i exigeix a Rajoy que suspengui immediatament l'autonomia de Catalunya i dissolgui el Parlament.

 

 


Santiago Abascal, líder de VOX.


El partit d'ultradreta VOX, encapçalar per Santiago Abascal, ha emès un comunitat de premsa advertit que el proper dilluns, el Parlament de Catalunya proclamarà la independència. Aquest partit, que assegura que té informacions en aquest sentit, sosté que alguns diputats rupturistes aprofitaran la constitució del Parlament aquest dilluns per promoure una declaració unilateral d'independència.

El comunicat denuncia que "fonts pròximes a Rajoy confirmen la inacció del president davant la informació, de manera que des de VOX exigim al Govern que activi els mecanismes per a la suspensió immediata de l'autonomia de Catalunya i la dissolució del Parlament regional", ha explicat la formació.

Cal recordar que dilluns només es produirà la constitució de la Mesa del Parlament i les votacions per tal de designar-ne els set membres que la composaran. Carme Forcadell en serà la presidenta amb els vots de Junts pel Sí i la CUP, formació que ha rebutjat ocupar el lloc que li oferia la coalició liderada per Raül Romeva. Junts pel Sí tindrà quatre llocs, i per tant, la majoria absoluta, mentre que el PSC, C's i Catalunya Sí que es Pot tindran un lloc a la mesa cadascun.


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/vox_assegura_que_dilluns_el_parlament_proclamara_la_independencia_152392.php 

2 comentaris :

Joserp Maria ha dit...

Deu t`escolti en la teva predicciò fatxenda indecent, en la DUI que dius coneixer.
Si ès aixì, ja no teniu temps de fer rès per aturar-ho, quedareu bloquejats i inactivats irremisiblement, estant comdemnats a malviure sense el que ens robeu, alhora que desapareixereu com estat, doncs vindràn altres secesions que retornaràn el regne borbònic de castella i lleò, al que foreu abans del genocidi colonialista invasor, que a sang i foc expoliareu i masacrareu arreu del mon.

Joserp Maria ha dit...

Perdò m`en oblidava d`esmentar que foreu un poble de pastors i guerrers i evidentment volìa dir això, tornareu a ser-ho, ja que la pobressa i la sanguinaria hostilitat dels vostres dirigents la porten gravada en els seus cromosomas sexuals.