dimecres, 14 d’octubre del 2015

Mas agraeix el suport de Salmond a Catalunya

per B.V. (Redacció) 14 d' Octubre 2015

L'exprimer ministre escocès va publicar una carta dos dies després del 27-S per demanar "keep calm and carry on" als catalans.







El president català en funcions, Artur Mas, ha escrit una carta a l'exprimer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, per agrair-li el seu suport a Catalunya després de les eleccions plebiscitàries del 27-S.

Tal i com recull aquest dimecres 'The National Scotland', Mas ha expressat el seu "més sincer agraïment" per les paraules que Salmond va dirigir als catalans després del plebiscit, on va demanar "keep calm and carry on" (calma i endavant).


A més, l'exlíder escocès va reclamar a la comunitat internacional que deixi de veure "Catalunya com un problema" i comenci a veure "l'oportunitat en aquesta expressió democràtica".

A aquestes paraules, Mas ha respost a Salmond que, des de Catalunya, es dóna "una especial benvinguda als seus consells, donada la seva experiència".



Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/mas_agraeix_el_suport_de_salmond_a_catalunya_151996.php

 

1 comentari :

Anònim ha dit...

Destaco la paraula calma, aixó es lo que demano jo també, paset a paset
encara que tinguem que aguantar "barbaritats", que no ens façin perdre la serenó (aixo volen), i fer passes que portarien al caos. Saber esperar es de sabis. Salmond o es. Agraida li quedo.