dijous, 22 d’octubre del 2015

La Guàrdia Civil ataca el cap de la Policia Municipal d'Olot per haver-los multat

Dijous 22 d'octubre de 2015

OPERACIÓ PETRUM

L'Associació Espanyola de Guàrdies Civils ho considera "una falta total d'educació" i creu que es deu a "una irrefrenable necessitat de cridar l'atenció"

La Policia Municipal d'Olot multa dos vehicles de la Guàrdia Civil mal aparcats davant l'Ajuntament 

 

 


El cap de la policia d'Olot, multant la Guàrdia Civil | Andreu Oliveras



 L'Associació Espanyola de Guàrdies Civils (AEGC) qualifica com a "esperpèntica" l'actuació del cap de la Policia Municipal d'Olot, Igansi López, multant-los per tenir mal aparcats els vehicles mentre registraven l'Ajuntament d'Olot. En un dur comunicat emès avui, ho atribueixen a una "irrefrenable necessitat de cridar l'atenció i tenir el seu minut de glòria als informatius del dia".

L'AEGC considera "una falta total d'educació" l'actitud de López i li retreu no haver comunicat la denúncia a l'agent de la Guàrdia Civil que hi havia en aquells moments custodiant els vehicles. A més, li recorda que el Codi de Circulació ampara als vehicles prioritaris que estan en acte de servei.


El comunicat acaba de la següent manera: "Com que no és la nostra voluntat humiliar públicament aquest pintoresc policia local, a la vegada cap del cos policial municipal, per les seves carències de coneixement de la legislació vigent, ens limitarem a exigir-li també l'educació i el respecte que tots els que compartim funcions policials ens debem, amb independència del cos poicial al que pertanyem".

L'AEGC critica l'actitud de Mas

Els representants de la Guàrdia Civil també es dirigeixen directament al president de la Generalitat, que va acusar el cos de "sobreactuació": "Senyor Mas, que li quedi clara una cosa: la Guàrdia Civil ha actuat conforme a la llei i si té vostè la més mínima prova o indici que així no sigui, l'animem que prengui les mesures legals que consideri oportunes, però des de l'AEG no permetrem que embruti el bon nom dels guàrdies civils destinats a Catalunya".

L'associació exigeix a Mas i a la resta de càrrecs polítics catalans "el mateix respecte" que els guàrdies civils mostren cada dia a tots els ciutadans.


Enllaç noticia :

http://www.naciodigital.cat/noticia/96859/guardia/civil/ataca/cap/policia/municipal/olot/haver-los/multat 

1 comentari :

Davidvalenti ha dit...

Senyors de la Guardia Civil no vulguin donar llisons de civisme quan son vostes els primers en saltarse las lleis,un registre no crec pas que sigui res tan urgent com per no poguer aparcar ve.Son vostes igual de prepotens que el seu amo Fernández Diaz.