divendres, 16 d’octubre del 2015

La CUP s'enroca: "No investirem Artur Mas"

El diputat Benet Salellas argumenta que amb aquesta negativa intenten eixamplar la base del futur estat cap a la formació de Lluís Rabell.

 

 






per Redacció 16 d' Octubre 2015



La CUP s'enroca. El diputat de la CUP per Girona Benet Salellas ha insistit avui que "no hi haurà Artur Mas president investit per la CUP". L'organització independentista es manté així ferma en el seu veto a Artur Mas mentre s'han iniciat les negociacions amb Junts pel Sí per a detallar el programa de ruptura del nou Parlament i per a la formació de govern.
Ha opinat que per eixamplar la base partidària del nou Estat cap a la formació de Lluís Rabell, Catalunya Sí que es Pot, Mas no ha de ser president.

En declaracions a TV3 després que el sindicat ultradretà Manos Limpias instés a il·legalitzar la CUP, Salellas ha replicat amb "cautela", i més sabent que "no es pot confiar en les garanties democràtiques" de l'Estat espanyol.

"La llei és tan oberta que permet expulsar partits", ha recordat. Ha assegurat que si hagués estat per CiU "el 9-N no s'hauria fet", i ha atribuït el mèrit, entre altres, a la CUP.







Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/la_cui_152102.php