dijous, 29 d’octubre del 2015

Ara és l'Hora vol omplir el Camp Nou d'estelades el 4-N

ANC i Òmnium repartiran banderes independentistes al voltant de l'estadi en el partit de Champions entre el Barça i el BATE Borisov.

 

 


Estelades al Camp Nou   |   AFP


per Bernat Vilaró
29 d' Octubre 2015 a les 19.16 h 


Ara és l'Hora repartirà estelades al voltant del Camp Nou el dimecres 4 de novembre. Segons ha pogut saber El Món, l'entitat que integra l'ANC i Òmnium està organitzant voluntaris perquè reparteixin banderes independentistes en el partit de Champions que disputaran el Barça i el BATE Borisov, en el primer matx després de la sanció de 40.000 euros de la UEFA per les estelades del partit contra el Bayer Leverkusen del setembre.

L'entitat independentista repartirà milers d'estelades entre el públic "com a protesta per les actuacions de la UEFA en relació a la presència d'aquestes banderes al camp". L'activitat l'organitzen de manera conjunta l'ANC, Òmnium (que integren Ara és l'Hora), l'associació Drets i la Plataforma Pro Seleccions Esportives.

Per a dur a terme el repartimen d'estelades les entitats demanen la col·laboració voluntària de persones majors d'edat i que disposin de més de 3 hores dimecres 4 de novembre a partir de les 18 hores.


Enllç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/crida_d_ara_es_l_hora_per_omplir_el_camp_nou_d_estelades_el_152702.php