dijous, 17 de setembre del 2015

(Vídeo)Arguments per a la independència

Dijous, 17 de setembre de 2015 15:35 h

Demà l’ANC comença a repartir uns 450.000 exemplars d'un diari que descriu els beneficis de tenir un Estat propi


L'Assemblea començarà a repartir a partir de demà l'últim dels diaris amb els quals es proposa oferir arguments a favor de la independència. Aquest sisè número tindrà un tiratge de gairebé 450.000 exemplars i es distribuirà –principalment-, a estacions de metro, tren i altres transports a primera hora del matí (de 7.00 a 9.00). Amb aquest motiu presenten el vídeo de la campanya 'Explicar, ajudar, animar'.





La publicació posa èmfasi en la transcendència de la cita electoral que s'acosta i destaca el paper actiu que s'espera de la ciutadania per exercir la seva sobirania. En les pàgines centrals es descriu l'actual marc de relació amb l'Estat espanyol en matèria de justícia social, democràcia, pensions i progrés i s'hi identifiquen les opcions de millora que suposa tenir un Estat propi.

També es recullen dades i estudis econòmics per assegurar que tindrem un Estat solvent i es rebat el discurs de la por amb arguments constructius sobre l'escenari que es presenta a partir del 28S. A la franja superior hi apareixen personatges coneguts, independentistes i no independentistes que expressen el seu suport al Dret a decidir.



El repartiment d'aquest diari s'emmarca en la campanya 'Explicar, ajudar, animar' que l'ANC està duent a terme aquests dies per tal d'oferir arguments favorables a la independència; precisament avui es presenta un vídeo explicatiu amb els detalls de l'acció, dirigida a tots aquells ciutadans que vulguin convertir-se en per a fer campanya a favor d'un Estat propi:  


 


 


L'ANC també anuncia que, a partir de les 19.00, convidarà a tothom qui ho vulgui a explicar què faran a títol individual per a guanyar la independència, les seves propostes s'articularan a través del perfil de twitter de l'Assemblea



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/432929/arguments-per-a-la-independencia