dimecres, 9 de setembre del 2015

[Vídeo] El president del Sinn Féin dóna suport a les plebiscitàries del 27-S

Dimecres, 9 de setembre de 2015 11:15 h

En un document de la plataforma d’Esquerres per la Independència, Gerry Adams diu: “Visca la terra!”


Un dels líders de l’independentisme nord-irlandès, Gerry Adams, ha donat suport al caràcter plebiscitari que tindran les eleccions catalanes del 27 de setembre. Tot i que no ho diu explícitament, el president del Sinn Féin ha dit als catalans que “us desitgem el millor i estem encantats que hàgiu mantingut l’impuls cap a l’autodeterminació”, que s’entén que s’exercirà en aquests comicis. 





Solidaritat amb Catalunya

“Vull expressar solidaritat de la Irlanda republicana al poble de Catalunya”, ha expressat el líder nord-irlandès, que ha acabat el vídeo amb un ‘Visca la terra!”. Gerry Adams també ha explicat que un dels diputats del Sinn Féin al parlament britànic, Paul Maskey, serà demà a Barcelona per donar suport a l’autodeterminació.

Acte de l'esquerra europea per l'autodeterminació


Serà en l’acte que organitza la plataforma Esquerres per la Independència i que també aplegarà la diputada del SNP escocès Natalie McGarry, l’eurodiputada pel partit verd suec Bodil Valero, el portaveu de Sortu (País Basc) Pernando Barrena o un dels artífexs del pronunciament del parlament danès a favor de l’autodeterminació catalana, el diputat de l’aliança roja-verda Nikolaj Villumsen. L’acte, que se celebrarà a les 18:30 a la plaça del Rei de la ciutat comtal, comptarà també amb la presència de Quim Arrufat i Toni Comín.







Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/430249/el-president-del-sinn-fein-expressa-el-suport-a-les-plebiscitaries-del-27-s