dimarts, 1 de setembre del 2015

Sala-i-Martín convida els germans Gasol a anar a la Meridiana

01/09/2015

MERIDIANA

La iniciativa forma part d’una campanya d’Ara és l’Hora en que diverses personalitats en conviden d’altres a anar a la manifestació amb il·lustracions de dibuixants reconeguts.


Nerea Rodríguez



L'economista Xavier Sala-i-Martín - Artur Ribera


L’economista Xavier Sala-i-Martín ha convidat els germans Pau i Marc Gasol a anar a la manifestació que estan organitzant l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per l’11 de setembre a l’Avinguda Meridiana de Barcelona.

Sala-i-Martín ho ha fet mitjançant una piulada al seu twitter on incrusta un dibuix de Jordi Duró i afirma: “Dibuix inèdit de Jordi Duró per vosaltres. L’11-S fem la Meridiana de tots! #HiAnemJunts?”, amb menció als dos germans Gasol.


Segons ha pogut saber ‘El Singular’, la iniciativa forma part d’una campanya d’Ara és l’Hora en que diverses personalitats en conviden d’altres a anar a la Meridiana amb il·lustracions de dibuixants reconeguts. Ho faran enviant-los un tuit amb la il·lustració del dibuixant o vinyetaire, tal i com ha fet avui Sala-i-Martín.

El noms de les personalitats que hi participaran s’aniran desvetllant en els propers dies i la iniciativa es podrà seguir a la xarxa amb l’etiqueta #quedesconvidART.







Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/09/sala-i-martin_convida_els_germans_gasol_a_anar_a_la_meridiana_112139.php